Stredná odborná škola technická a ekonomická Jozefa Szakkayho -
Szakkay József Műszaki és Közgazdasági Szakközépiskola, Grešákova 1, Košice

Kollégium

Kollégium:
Kollégiumunk a Szakkay József Szakközépiskola, mellett működik. A város peremén, a Luník VIII lakótelepen  található, a Kaufland, Optima, Hornbach, Baumax áruházak közelében.

Kollégiumunkban nevelő – oktató munka folyik középiskolás tanulók számára, továbbá szállást, napi háromszori étkezést, gazdag szabadidős tevékenységet is biztosítunk diákjainknak.
 
Szabadidő:

Asztalitenisz, Sakk-kör,  Labdajátékok, Fitnesz, Képzőművészeti kör, Kézműves kör, Póker kör, Főzés és tálalás, Film klub, Irodalmi kör, „Beszéljük meg …”

Az iskolai könyvtár mellett működik a kollégiumi könyvtár is. A könyvtárban közel 4700 kötet található. Ezek a könyvek általában az iskolai feladatok, házi feladatok kidolgozásához nyújtanak segítséget. Nagyobb igény mutatkozik a napi magyar- és szlovák nyelvű sajtó iránt, de tanulóink szakfolyóiratokat is olvashatnak és kölcsönözhetnek.  A könyvtár minden nap 18.00 és 19.00 között tart nyitva.

A könyvtár vezetője: Ing. Szelecz Gyula

Az informatika iránt érdeklődőknek számítástechnikai terem áll a rendelkezésükre internetes csatlakozással, másológéppel, nyomtatóval.