Stredná odborná škola technická a ekonomická Jozefa Szakkayho -
Szakkay József Műszaki és Közgazdasági Szakközépiskola, Grešákova 1, Košice

Regisztráció 2023. szeptember 25-ig

A Magyar Kormány az oktatási-nevelési támogatás összegét bruttó 100 ezer forintra emelte minden külhoni magyar intézményt látogató diák esetében és örömünkre szolgál, hogy szeptember 4-én a támogatások kifizetése megkezdődött.

A Miniszterelnökség Nemzetpolitikai Államtitkársága által nyújtott támogatást folyósító Bethlen Gábor Alapkezelő Zrt. szoros együttműködésben a Rákóczi Szövetséggel szeretne hozzájárulni az oktatási-nevelési támogatás kommunikációjához. Ennek érdekében a Rákóczi Szövetség által működtetett www.mipont.hu digitális felület igénybevételére szeretnénk kérni a szülőket, amely egy rövid regisztrációt igényel részükről.

Tisztelettel arra kérjük valamennyi diák szüleit, hogy 2023. szeptember 25-ig regisztráljanak a www.mipont.hu felületen.

Szeretnénk, hogy a támogatottak az oktatási-nevelési támogatáshoz kapcsolódó információkat minél teljeskörűbben közvetlenül is megkaphassák. A www.mipont.hu felület okostelefonról is elérhető, a regisztráció mindössze néhány percet vesz igénybe.

12. 09. 2023
Oktatási-nevelési támogatás

Ha tetszett Önnek ez a bejegyzés, itt megoszthatja ismerőseivel.